Відомий співак, Народний артист України Павло Зібров пофантазував про те, як міг би виглядати та звучати його дует зі знаменитою британською виконавицею Dua Lipa. Кадри він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Павло Зібров активно користується соцмережами і часто радує шанувальників новими фото та відео, показуючи як кадри з різних виступів, так і моменти особистого життя.

Павло Зібров. Фото: instagram.com/pavlo_zibrov/
Павло Зібров. Фото: instagram.com/pavlo_zibrov/

На цей раз Павло Зібров здивував українців чимось новеньким. Артист пофантазував про те, як міг би запалити з Dua Lipa у, напевно, найнезвичайнішому дуеті у світі. Ролик змонтований із кадрами з кліпів британської співачки та самого Народного артиста.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Друзі, як вам така колаборація? Якби ми з Dua Lipa робили б спільний трек - він би виглядав так - Levitating Хрещатиком", - поцікавився артист у шанувальників.

Шанувальників такий дует дуже порадував. Багато хто відзначив, що нове звучання дуже цікаве.

"Добре дуже", "Спасибі, маестро", "Звучить соковито", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Павло Зібров побачив руїни, що залишилися після окупантів і як зміг, підтримав людей: "Каштани, каштани".

Також наш портал інформував, Jerry Heil пояснила, як престижно бути українцями, але не лише у паспорті: "Створення майбутнього..."

Крім того, наш портал інформував, Олександра Зарицька із "KAZKA" показала країну, в якій хочеться все, але це не Україна: "Не розумію..."