Дочка відомої української артистки Олі Полякової вже кілька місяців живе у Великій Британії, де вступила до університету. Дівчинці дуже рано довелося вчитися самостійного життя.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина ділиться різними моментами зі свого життя і знімає stories. На цей раз так і сталося.

Маша Полякова практично вся в рожевому ходила містом, і все не просто так. Вона вирушала на навчання.

Маша Полякова, фото: Instagram
Маша Полякова, фото: Instagram

"Я не знаю що діється з нашим світом, але, я сьогодні поспала лише три годинки. Але те, як я бадьоро встала з ліжка на першу пару, це якась магія. Тому що я ніколи так рано не встала з ліжка" - визнається майбутня артистка.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці
Показати ще

Вона зазначила, що завжди любила багато спати, але з навчанням це зробити виходить дуже рідко. Коли вона так різко прокидалася через важливі справи, а тим більше так мало спала, їй було дуже погано.

Маша Полякова, фото: Instagram
Маша Полякова, фото: Instagram

Саме тому вона не може зрозуміти, як після трьох годин нічного сну можна бути настільки наповненою життєвої енергії. Мабуть, без магії тут точно не обійшлося, бо дівчина ще й встигла вбратися та нафарбуватись. Ось воно, доросле життя без батьків.

Варто зазначити, що цього року дівчина вступила до одного з найпрестижніших музичних вишів у місті Лондон, і мешкає зараз у гуртожитку. Це нова реальність для дівчини, оскільки раніше в Україні вона звикла до великого вільного простору. Тепер все доведеться поділяти з іншими студентами.

Оля Полякова з доньками. Фото: instagram.com/polyakovamusic/
Оля Полякова з доньками. Фото: instagram.com/polyakovamusic/

Нагадаємо, що Маша Полякова розповіла, як британці намагаються підкорити її серце, але не знаходять потрібного "ключика"

Раніше повідомлялося, що дочка Полякової показала, як їй живеться без контролю батьків - тусовки та оголене тіло

Також, дочка Полякової Маша похвалилася, які подарунки може дозволити зробити сестрі під час війни