Знаменита українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська розповіла, як брехня прикувала її до ліжка та крапельниці. Що трапилося, зірка пояснила на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська згадала, як її звалила з ніг хвороба, і вона провалялася в ліжку під крапельницею цілий місяць. Вона зазначила, що спочатку не розуміла, що відбувається, але незабаром зібрала пазл і усвідомила, що сама довела себе до такого стану.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

"Це відео я записувала в липні і тут ще не знала, що пролежу під крапельницею місяць. І не знала, чому я раптово захворіла. Але якщо перемотати назад - стає зрозуміло. Я довірялася сама собі. Коли постійно намагалася вдавати, що в мене все добре", - наголосила виконавиця.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Оля Цибульська зазначила, що змушувала себе бути сильною заради рідних, близьких, шанувальників, радувати всіх роликами, що мотивують. Але водночас сама вмирала емоційно. Зірка закликала не повторювати її помилок та приділяти психологічному здоров'ю хоч якусь увагу.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська задумалася, щоб народжувати мільйон дітей, поки немає світла в Україні: "Щекавиця темряви не боїться".

Також наш портал інформував, Оля Цибульська пообіцяла помститися пташці, яка обгадила її плече, якщо не отримає мільйон: "Знайду її і дрисну у відповідь".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська розповіла, чому за 20 років стосунків не зіграла весілля з чоловіком: "У нього 28 см, а я..."