Камалія – відома українська виконавиця, мама прекрасних дочок – Арабелли та Мірабелли – та дружина мільярдера Мохаммада Захура.

Зараз у соціальній мережі Instagram вона виставила Instagram Stories іншу людину, яка висунула звинувачення на адресу медпрацівників однієї з клінік "Охматдит".

Камалія, фото: Instagram
Камалія, фото: Instagram

Як виявилося, лікарі під час операції зробили дуже грубу помилку, через яку постраждала дитина.

"Я не зла людина. Я не здатна на помсту чи ненависть. Але у кожного бувають винятки. Охматдит - це звернення до вас. Я сподіваюся, що той "медперсонал", який проводив бронхоскопію і розірвав дитині легке , не буде спати. Сподіваюся. , що це повідомлення знайде своїх адресатів, так що, шановні, ходіть до церкви багато і часто, замальовуйте свої гріхи", - йдеться там.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Камалія, скріншот: Instagram Stories
Камалія, скріншот: Instagram Stories

А потім вона поділилася великим інтерв'ю, яке вона з чоловіком Захуром дала Славі Дьоміну та провідній Тетяні.

Вони розповіли про будинки для переселенців та повернення доньок до України. І про багато іншого. У студію подружжя принесло трохи консервації, включаючи навіть глід.

Нагадаємо, Камалія прийшла до імператорів, куди пускають не всіх - все заради України: "На найвищому рівні"

Як повідомляв "Знай.ua", Камалія здивувала українців щирим патріотизмом, що прокинувся під час війни: "Могли б відпочивати на Мальдівах"

Знай.uа писав, Камалія із Захуром і прекрасними доньками виступила перед маріупольцями, зустрівши Віктора Павлика