Відома українська артистка і в минулому травесті-діва Монро запам'яталася шанувальникам завдяки своїм епатажним образам, прямолінійності та неймовірній харизмі. Також вона брала участь у різних шоу. У Instagram за її життям стежить близько 80 тисяч людей.

Монро розмістила місцями провокаційне відео, яке точно обговорюватимуть і її зіркові колеги, і численні фанати. Артистка постала в ролі такої собі гламурної діви, яка злегка "підгуляла", на дуже високих стрипах, які використовують танцівниці для стрип-пластики.

Монро, скріншот з відео
Монро, скріншот з відео

Вона також натягла яскраву рожеву перуку, шубу, відповідно нафарбувалась і прихопила реквізит – синю сумку "баул", а пройшлася біля старих гаражів. Більш того, наприкінці ролика Монро не втрималася на великій висоті та впала на асфальт. У кадрі видно, як один її черевичок перекосився.

"Я йду до тебе знову 💘💘💘 Твій бодун 😆", - жартівливо заявила вона.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Варто зазначити, що відео Монро зняла після цікавої фотосесії на славнозвісній горі Щекавиці в Києві, де українці хотіли влаштувати оргію в тому випадку, якщо путін застосує ядерну зброю.

Раніше ми писали про те, що Монро розлютилася на "шикуючих" росіян через те, що українці живуть у темряві: "У еліт все за***сь"

Як повідомляв Знай.ua, травесті-діва Монро відкрила секрет справжнього жіночого щастя: "Постійно скаржусь"

Також портал Знай.ua писав, що травесті-діва Монро очманіла від цін на цукіні і знайшла їм цікавіше застосування: "Вони що, вібрують?"