Популярна українська блогерка та володарка найбільших вилиць у світі Анастасія Покрищук, яка також знайома глядачам як учасниця проекту "Від пацанки до панянки", регулярно розміщує провокаційні та відверті публікації в соцмережі Instagram.

Настя Покрищук нещодавно зустрілася зі своїм близьким другом, скандальним блогером-колористом Олексієм, який частенько роздає молодим дівчатам поради про те, як поводитися з чоловіками. Перетнулися вони у Варшаві і навіть встигли зняти спільний TikTok для шанувальників.

Покрищук з другом, фото з Instagram
Покрищук з другом, фото з Instagram

Блогери вирішили не морочитися з вибором одягу і накинути рушники, наче тільки вийшли з душу. Настя потрясла переробленою попою на камеру, а Льоша слідом за нею.

Покрищук з другом, скріншот з відео
Покрищук з другом, скріншот з відео

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Дівчина також зізналася, що колорист іноді буває дуже вредним, проте вона дуже цінує їхню дружбу. Хоча шанувальники дивно ставляться до Льоші і найчастіше травлять його, швидше за все за надуті губи та пластичні операції.

"Який би ти не був вредний, ти все одно справжнісінький і ах❤️єний друг❤️😅 вже сумую", - написала Покрищук.

Раніше ми писали про те, що епатажна пацанка Анастасія Покрищук покрутилася на стільчику причинним місцем: "Я повертаюся"

Як повідомляв Знай.ua, "Пацанка" Покрищук показала, як "розвалюється" під час інтиму - хрускіт кісток замість стогонів: "Коли тобі 30+"

Також портал Знай.ua писав, що "Пацанка" Настя Покрищук довго "ламалася", але погодилася піти на кушетку з першим зустрічним: "До кінця"