Знаменита українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська розповіла шанувальникам, що втратила самоконтроль та зробила те, що божилася не робити. Цим вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська обожнює спілкуватися з шанувальниками та ділиться з ними не лише яскравими фото чи відео з життя, а й деякими секретами, а також думками. Вона дуже часто буває досить відвертою та розповідає про те, що інші могли б замовчати.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Оля Цибульська зізналася, що втратила самоконтроль і не дотрималася обіцянки, яку давала напередодні. На відео зірка показала своє "друге" підборіддя і зазначила, що не втрималася і знову почала їсти вечорами, що не найкраще відбивається на фігурі.

Оля Цибульська. Фото: скрін instagram stories
Оля Цибульська. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Всі, кому я говорила, що я не їм більше ввечері, з сьогоднішнього дня, забудьте! Я знову...", - зізналася виконавиця, акцентуючи увагу на "другому" підборідді.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Я вам мама?": Оля Цибульська показала українцям, як поводитися за кордоном - інструкція для туалету.

Також наш портал інформував, комік із "Кварталу 95" Юрій Ткач показав, як економить електроенергію з сім'єю, але шанувальники запідозрили недобре: "Що це за жінка?"

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".