Знаменита українська виконавиця Оля Полякова вирішила робити добро у великих масштабах та наближати перемогу щосили. Про це вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Полякова розповіла, що приєднується до кампанії зі збирання коштів для протезування воїнів ЗСУ. Вона запускає масштабний благодійний марафон, у якому пообіцяла задіяти зіркових друзів. Співачка додала, що мета – зібрати мільйон гривень.

Оля Полякова, фото Знай.ua
Оля Полякова, фото Знай.ua

"У цій війні кожен утримує свій фронт і допомагає наблизити перемогу. Але слід завжди пам'ятати, якою ціною ми захищаємо нашу Батьківщину. На жаль, є постраждалі військові, яким потрібна підтримка, і кожен з нас може приєднатися до неї. Я пишаюся бути частиною важливого. для всієї країни Національного реабілітаційного центру НЕЗЛАМНІ!", - зазначила співачка.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Варто зазначити, що Оля Полякова і раніше підтримувала ЗСУ, зокрема виступаючи з благодійними концертами. Але на цей раз вона вирішила розширювати масштаби допомоги.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова отримала хворобу багатьох молодих дівчат, Єфросиніна вважає, що це не норма: "Йду та вириваю".

Також наш портал інформував, комік із "Кварталу 95" Юрій Ткач показав, як економить електроенергію з сім'єю, але шанувальники запідозрили недобре: "Що це за жінка?"

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".