Російські зірки, які засудили війну проти України, розв'язану Кремлем, можуть втратити всі звання, нагороди та виплати. У цьому "чорному" списку Максим Галкін, його дружина Алла Пугачова, Андрій Макаревич та інші, хто виїхав із Росії після 24 лютого. Таке покарання хочуть запровадити російські чиновники, пишуть росЗМІ.

На початку повномасштабної війни проти України деякі російські зірки засудили дії Кремля та залишили рідну країну на знак протесту. Серед таких є Алла Пугачова, Максим Галкін, Андрій Макаревич, Семен Слєпаков та інші.

Алла Пугачова з дітьми та Максимом Галкіним. Фото: скрін youtube
Алла Пугачова з дітьми та Максимом Галкіним. Фото: скрін youtube

Так, російські чиновники вирішили помститися всім артистам, які не підтримали війну та путіна. Вони хочуть позбавити їх звань "народних" та "заслужених". За попередньою інформацією, опрацьовується можливість скасування присвоєння російського громадянства.

Скрін telegram
Скрін telegram

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Російські ЗМІ наголошують, що забирати звання та позбавляти виплат будуть навіть тих, хто ще перебуває в Росії, але критикує владу. Зазначається, що "під прицілом" перебуває і Валерій Меладзе, проте механізм дії цього покарання ще опрацьовується.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зрадниця Таїсія Повалій більше не збуджує чоловіка Ліхуту: ходить у пеньюарі, а він ігнорує.

Також наш портал інформував, що Максим Галкін зізнався, що в дні обстрілу України відчував страх і тривогу: "Назавжди оселилися в серці".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Максим Галкін згадав, як вищі сили підштовхнули його до доленосного рішення: "Вдячний Богу".