Відома українська виконавиця Світлана Лобода зараз активно підтримує рідну країну у війні з росією та допомагає постраждалим співвітчизникам. А ще не забуває радувати шанувальників свіжими постами та новинами у соцмережах.

Світлана Лобода дала великий благодійний концерт у Таллінні підтримку України, а потім показала яскраві кадри. На сцені зірка розкрила синьо-жовтий прапор і навіть сказала урочисту промову про те, як стійко український народ бореться за свою свободу у цій війні з окупантами.

Скріншот із Instagram, Світлана Лобода
Скріншот із Instagram, Світлана Лобода

"Цю війну розв'язала росія проти моєї країни, яку я дуже люблю. Ми щодня молимося, переживаємо, що буде далі з нами. Я дуже вірю в те, що кожна людина, коли настало 24 лютого, розуміла куди йде далі, чи вибирає він бік світла чи війни", - сказала Лобода.

Співачка на концерті виконувала народну пісню "Щедрик", свою російською мовою "Американо" та нещодавно випущену українською "Молитва". На відео помітно, що в залі зібралася велика кількість людей і всі вони були раді бачити Світлану, як і вона їх.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Це б неймовірний концерт!!! І такий довгоочікуваний!!! Таллінн!!!!! Дякуємо від щирого серця!!! Після таких емоцій хочеться жити і згортати гори! Люблю вас. Ваша Lo", - поділилася емоціями артистка.

Деякі підписники вкололи Лободу через те, що вона все ще розмовляє ворожою мовою і звинуватили в тому, що вона працює на російську аудиторію.

Коментарі - instagram.com/lobodaofficial/
Коментарі - instagram.com/lobodaofficial/

Раніше ми писали про те, що Світлану Лободу підловили у темному провулку з невідомими чоловіками: "Поки що в секреті"

Як повідомляв Знай.ua, Світлана Лобода у день свого 40-річчя пожертвувала 1 млн на відновлення Ірпеня: "Головне - життя людей"

Також портал Знай.ua писав, що Світлана Лобода надихалася травами і показала, як виглядає після цього: "Люблю, коли поряд"