Знайомий усім нам із дитинства культовий російський серіал "Моя прекрасна няня" виявився черговим джерелом пропаганди. Українці зібрали декілька фактів, що про це свідчать.

Комедійний серіал з Анастасією Заворотнюк, яка зараз бореться з раком, був знятий за мотивами американського серіалу "Няня", проте в оригінальній версії головною героїнею була єврейка, яка переїхала на Манхеттен.

Заворотнюк, "Моя прекрасна няня"
Заворотнюк, "Моя прекрасна няня"

Користувачка Twitter нагадала про декілька серій, у яких зустрічаються образливі жарти про Україну. Наприклад, про те, що тимчасово окупований Маріуполь не блищить чистотою, а українка з Харкова приїхала до москви, щоб вийти заміж за багатого росіянина.

Пропагандистська "Моя прекрасна няня"
Пропагандистська "Моя прекрасна няня"

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Мама та бабуся головної героїні планують видати вік заміж за когось, а якщо та не захоче, погрожують відправити назад до Маріуполя. Також Маріуполь згадують як місто "кримінальних авторитетів", - зазначила користувачка.

Пропагандистська "Моя прекрасна няня"
Пропагандистська "Моя прекрасна няня"

Також в одній із серій з'являється українка, яка переїхала до москви і влаштувалася на роботу медсестрою. Їй дали роль неосвіченої дурепи.

"А момент, де Віка живе в одній квартирі з тарганами, героїня описала так: "Прямо як у Маріуполі", - додала дівчина.

У Instagram теж можна ознайомитись з тим, як росія займалася пропагандою та приниженням України довгі роки.

Раніше ми писали про те, що українці намагаються "скасувати" хіт іспанського кінематографа "Еліту" через російського актора: "Напряму спонсором війну"

Як повідомляв Знай.ua, посібники путіна закликали провести "десатанізацію" України - у церкві Сатани розсміялися

Також портал Знай.ua писав, що пропагандисти назвали росію останньою країною білої раси: "Особливо бойові буряти"