Українська блогерка, переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова, яка до того ж є дружиною Микити Добриніна та мамою їхньої дитини, активно веде аккаунт у соцмережі Instagram і часто радує аудиторію свіжими публікаціями. За дівчиною слідкує близько 1,7 мільйона людей.

Даша Квіткова довгий час нікому не давала інтерв'ю, хоча майже всі новини з її життя можна було дізнатися у соцмережі. На цей раз дівчину запросили на подкаст одного ютубера. Найгострішою та найцікавішою темою стали сварки з чоловіком Микитою Добриніним.

Квіткова на подкасті, скріншот з відео
Квіткова на подкасті, скріншот з відео

Молода мама зізналася, що їхні стосунки з чоловіком схожі на "італійські", тобто у них багато пристрастей, а отже, і сварок. Однак вони не поспішають виносити все на публіку. У перший рік життя сина їм було вкрай тяжко через.

"Прямо кажу, що у нас не ідеальні стосунки і сваримося ми часто. Це єдина тема, куди ми не пропускаємо аудиторію. Це має залишатися між двома людьми, третій та мільйонний не повинен знати", - сказала Даша.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Даша Квіткова і Микита Добринін, фото: Instagram
Даша Квіткова і Микита Добринін, фото: Instagram

Квіткова ображалася на Добриніна через те, що після пологів він поїхав знімати проект, а вона залишилася сама. Дитина багато спала, а мама слідом за нею через безсилля і те, що вона собі не подобалася через набрану вагу.

"Могли тижнями не розмовляти. Пішли до психолога і він каже: ви взагалі бачите спільне майбутнє? Претензія на претензії. Микита: я хочу ходити в спортзал, у мене немає часу. А я теж хочу на роботу, я не можу сидіти вдома 24\7, а ти собі тусуєшся. Я дитину народжувала не тільки собі, а нам", - зізналася вона.

Сімейна, а після індивідуальна терапія допомогла їм пережити кризу. Пара почала допомагати один одному та змінюватися.

Раніше ми писали про те, що Микита Добринін показав те, заради чого Україна має перемогти: найдорожче, що має чоловік.

Як повідомляв Знай.ua, Микита Добринін розкрив, що робить його життя гармонійним - Квіткова із сином у списку є: "Дають сили"

Також портал Знай.ua писав, що українка звинуватила Дашу Квіткову, кинула на 740 доларів за курс: переплутані прізвища, педагоги-невміхи та обман.