Відомий радіоведучий "Люкс ФМ" Слава Дьомін регулярно записує цікаві інтерв'ю з українськими знаменитостями на YouTube та частенько розміщує свіжі публікації для своїх шанувальників у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 150 тисяч людей.

Слава Дьомін після нового ракетного обстрілу окупантів, який, до речі, виявився для них не дуже вдалим, оскільки ЗСУ і ППО спрацювали дуже оперативно, написав пост, що підбадьорює.

Слава Дьомін. Фото: instagram.com/slavademin_official/
Слава Дьомін. Фото: instagram.com/slavademin_official/

Ведучий зізнався, що хотів би показати непристойний жест солдатам рф, але через "толерантність" соцмережі не може.

"Тут мав бути середній палець цим дибілам після сьогоднішнього ранку. Але за це Iнcта банить. Тому все подумки 😉", - написав Дьомін.

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Також чоловік вирішив нагадати, що українські військові відбили 44 крилаті ракети з 50, що не може не тішити, а ще поділився іншими добрими новинами - недавня атака коштувала окупантам чималих грошей.

"Ці кончіти витратили на сьогоднішній удар більше 500 млн$! 500 000 000 $ В той час, поки більшість з них досі сцить в дірку в полі і бухає 🤡🤦‍♂️ А ми стали ще сильнішими! І так буде до самої ПЕРЕМОГИ ☀️🙌", - заявив Слава.

Раніше ми писали про те, що Слава Дьомін показав зворушливе повернення мами з ЗСУ до сина: "Нехай усі дітки дочекаються"

Як повідомляв Знай.ua, санкції проти Повалій, Лорак, Тодоренко: Дьомін показав, чому українці незадоволені

Також портал Знай.ua писав, що Дьомін дізнався, що думає Макс Чмерковський про втечу Влада Ями в США: "Чи маю право?"