Відомий музикант, заслужений артист України та лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка, окрім іншого ще й проявляє велику активність у соцмережі Instagram, де за ним стежить трохи більше 50 тисяч людей. Наразі чоловік допомагає рідній країні у війні з росією та влаштовує благодійні концерти.

Олег Скрипка відзначив важливу дату для творчої кар'єри його гурту "Воплі Відоплясова" – минуло 35 років з дня свого першого виступу у Києві. Українцям вирішили нагадати, як це було.

Скріншот із Instagram, Олег Скрипка
Скріншот із Instagram, Олег Скрипка

"Сьогодні святкують рок-кумири та ідейні натхненники для мільйонів шанувальників по всьому світу, легендарні Vopli Vidopliassova та їхній лідер Oleg Skrypka", - написали в публікації.

Перший виступ гурту відбувся на фестивалі "Рок-парад", на якому зібралося все рокове товариство у ті часи. Артисти посіли почесне перше місце.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Адже вже тоді рок-зірки "качали" і продовжують "качати" просто нереально!", - додали у гурті.

Також музиканти нагадали, що незабаром вирушають у благодійний тур містами Західної України. Перший концерт відбудеться у Львові 11 листопада.

Раніше ми писали про те, що Олег Скрипка із гурту ВВ "обнадіяв" вразливих українців: "Спокою ніколи не буде, друзі"

Як повідомляв Знай.ua, Олег Скрипка з "ВВ" накинув ефектний халатик і показав, як працює своїм інструментом: "Дарує насолоду"

Також портал Знай.ua писав, що Олег Скрипка з гуртуВВ розплився в посмішці поруч із Зеленською, Тіною Кароль та Саніною: "Квітник"