Відома українська гімнастка та олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва, яка до того ж є кумою зрадниці Ані Лорак, частенько радує аудиторію постами та новинами із насиченого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 120 тисяч людей.

Лілія Подкопаєва, на відміну від своєї продажної куми Ані Лорак, щиро підтримує рідну країну в цій моторошній війні, проте з деякими "друзями" з росією довелося перервати спілкування.

Ані Лорак і Лілія Подкопаєва
Ані Лорак і Лілія Подкопаєва

На цей раз артистка порушила тему мовного питання, яка дуже гостро обговорюється з початку війни, і того, як швидко можна вивчити чи перейти на українську мову.

"А чи можна, вимушено переїхавши у дорослому віці з російськомовного Донецька до не надто українськомовного Києва, швидко опанувати українську мову? Можна", - заявила Лілія.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

В приклад вона навела російськомовного письменника Володимира Рафєєнка, який під час перебування в Києві опанував державну мову. Для чоловіка це стало справжнім викликом і він впорався з ним чудово.

"Можна не знати, що таке "мондеґрін", але навряд чи можна зовсімубезпечити себе від нього. Хто має щастя жити, той має нещастя помилятися", - підбила підсумки Подкопаєва.

Раніше ми писали про те, що кума Ані Лорак Подкопаєва згадала юність, коли перед нею стояв увесь світ: "Всі плакали"

Як повідомляв Знай.ua, Лілія Подкопаєва висловилася про зраду своєї найкращої подруги Ані Лорак: "Я все чекала"

Також портал Знай.ua писав, що олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва розповіла, що потрібно знати українцям, які тікають від війни у ​​США: "Готові надавати допомогу"