Відомий український музикант, ексведучий Travel-шоу "Орел і решка" Коля Сєрга, який також є членом "Культурного десанту", побував практично "під носом" у російських окупантів. Кадрами та емоціями він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Коля Сєрга разом з іншими членами "Культурного десанту" вирушив на Харківщину, щоб підтримати місцевих жителів, які пережили жахи окупації та продовжують страждати від постійних обстрілів, адже живуть за 14 кілометрів від кордону.

Коля Сєрга. Фото: скрін youtube
Коля Сєрга. Фото: скрін youtube

"У Вовчанську раніше був добрий міст. Через річку Вовчу. Колись він знову буде цілий. А поки що – напівзруйнований. Така спадщина залишилася після окупації. Звідси лише 14 кілометрів до Росії. І досі сюди "прилітає" щодня, тож не до ремонту поки що", - поділився артист.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Щоб підтримати місцевих жителів Коля Сєрга разом із командою вигадали цікавий проєкт.

"Культурний десант" ці дні знову на Харківщині. Коли приїхали до Вовчанська і побачили все – ясно знали, що малюватимемо саме на руїнах мосту. Ідеальне місце для муралів у рамках нашого проєкту #стінікультури", - написав музикант.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Коля Сєрга розповів, чому зустрічі з воїнами ВСУ кращі за будь-які антидепресанти: "Світлі очі в темні часи".

Також наш портал інформував, що Тарас Тополя з "Антитіл" закликав готуватися до будь-яких сценаріїв після жорстоких обстрілів України: "Новий етап".

Крім того, ми писали, Олег Скрипка з "ВВ" згадав, як відпалював 35 років тому і довів, що його запал не згас: "Продовжує качати".