Українська співачка та акторка Оля Полякова, яку також усі знають як суперблондинку та королеву ночі, обожнює радувати свою велику армію шанувальників свіжими публікаціями у Instagram. За творчістю та яскравим образом зірки у соцмережі стежить 2,7 мільйона людей.

Оля Полякова на подив багатьох українців стала учасницею грузинського шоу "Танці з зірками" і вже навіть виступила на паркеті зі своїм партнером Максом Єжовим. Перший танець вони присвятили тому, як нині живуть українці та з яким вселенським злом борються.

Полякова та Єжов, грузинські "Танці зі зірками"
Полякова та Єжов, грузинські "Танці зі зірками"

Перед виступом артисти дали інтерв'ю грузинському телеканалу та розповіли, що сталося в Україні та як особисто їх торкнулася війна з росією. Полякова згадала, як до цієї трагедії вона збирала стадіони та була дуже популярною, і розповіла про ціль участі у шоу.

"До початку війни я у своїй країні була досить популярною співачкою. 24 лютого у всіх українців забрали життя, кар'єри. Мій чоловік залишився в Україні та пішов у тероборону. Наша місія - це сказати дякую Грузії за те, що приймає наших людей, допомагає. Це не може нас не надихати", - зізналася Оля.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Оля Полякова. Фото: instagram.com/polyakovamusic/
Оля Полякова. Фото: instagram.com/polyakovamusic/

Єжов поділився тим, на що перетворився його рідний Харків, де окупанти не залишили майже жодного живого місця.

"Зараз там, де я навчався і гуляв, нічого немає. Багато сімей залишилися без будинків, ми всі хочемо додому", - сказав Макс.

Танцюристи також заявили, що якщо виграють приз, то допоможуть якійсь потерпілій родині з Харкова чи Маріуполя. За інформацією, переможці отримають квартиру.

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова здивувала українців у новому амплуа на сцені: "Про Україну"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Полякова нагадала українцям, чому разом ми сила: "Дуже класний результат"

Також портал Знай.ua писав, що Оля Полякова знайшла спосіб, як повернутися до звичайного життя після втрати ноги: "Важкий етап"