Українська актриса "Дизель шоу" Вікторія Булітко раніше ділилася великою кількістю Instagram Stories, де демонструвала свої сльози.

Якийсь час тому красуня влаштовувала збирання коштів на допомогу українському військовослужбовцю, якого вона особисто знає. Згодом Вікторія демонструвала практично всі зроблені зарахування на карту. Потрібну суму вдалося зібрати неймовірно швидко і через це Булітко розплакалася.

Вікторія Булітко, фото: Instagram
Вікторія Булітко, фото: Instagram

Зараз у Instagram Stories вона показала кілька кумедних знімків зі зйомок "Дизель шоу". На першому з них актриса демонструє свою шикарну фігуру у вигинах, бо вона вилізла на журнальний столик у класичній спідниці та піджаку, вставши як собачка.

"Юля + Женя = оргія на Щекавиці. Провокація від "Дизель шоу", - йдеться у публікації.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Згодом Вікторія Булітко показала свого гарного котика, який лежав на дивані, поки на тлі можна було чути Олексія Арестовича, який пояснював ситуацію на фронті минулої доби.

Останній знімок також стосується тварини. Малюк опинився на кухні, сидячи на кріслі і дивлячись зі стомленим поглядом у бік камери.

Нагадаємо, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" розридалася на камеру, налякавши українців: "Просто вирішила"

Як повідомляв "Знай.uа", Вікторія Булітко з "Дизель Студіо" згадала загиблу колегу Марину Поплавську: "Проходить страшні випробування"

Знай.ua писав, Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" без ліфчика встигла тільки прикритися ганчіркою: "Застали зненацька"