Продюсер та телеведучий Юрій Горбунов, який має мільйон підписників похвалився спільним фото з генералом Залужним.

Юрій Горбунов, продюсер та телеведучий, улюбленець українців, похвалився спільним фото з Валерієм Залужним на одній зі станцій метро Києва. Фото зірка оприлюднив у своєму Інстаграм.

Юрій Горбунов та Валерій Залужний. Фото: instagram.com/gorbunovyuriy/
Юрій Горбунов та Валерій Залужний. Фото: instagram.com/gorbunovyuriy/

На фото Юрій та Валерій позують, попри звання та регалії. А очільник Генштабу ще й показав знак перемоги.

Коли поруч людина, з якою дуже спокійно і надійно!! - написав Юрій Горбунов.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Після того, як обстріли столиці та інших міст поновилися, і росіяни влучили по мирній інфраструктурі, знищивши частково електростанції, в українців поновилися страхи щодо доцільності перебування в Україні. І знову з більшою силою відчувається потреба у відчутті плеча особливо публічних відомих українців.

Юрій Горбунов. Фото: instagram.com/gorbunovyuriy/
Юрій Горбунов. Фото: instagram.com/gorbunovyuriy/

Першою не втрималася і прокоментувала історичне фото Даша Астаф'єва, вона написала лише слово, але стало зрозуміло, що дівчина і сама б хотіла зробити сефач із Залужним.

"Клас!", "Дуже надійно всім в Україні, ЛЮДИНА З ВЕЛИКОЇ ЛІТЕРИ", "Сказати дякуємо, то не сказати нічого цій людині... повага, уклінно дякуємо", "Країна має берегти і плекати таких людей, як Залужний!", "Таку фотку можна в рамочку і любуватися і спати спокійно... Бо Залужний мутить двіж", - написали у коментарях до допису.

Юрій Горбунов, коментарі. Фото: instagram.com/gorbunovyuriy/
Юрій Горбунов, коментарі. Фото: instagram.com/gorbunovyuriy/

Нагадаємо, ми писали, що "Укрзалізниця" анонсувала поїзди до Донецька, Луганська та Сімферополя: Юрій Горбунов у захваті.

Як повідомляв "Знай.ua" Юрій Горбунов з Дзідзьо та Пономарьовим похвалилися достойним результатом своїх концертів: "Поїхали на передову"

Також "Знай.ua" інформував, що Юрій Горбунов показав незламний дух українців: звуки скрипки біля вирви від ракетного удару.