Відома співачка, народна артистка України та кандидат філологічних наук Марія Бурмака показала, яка несподівана знахідка потрапила їй на звалищі. Фото вона опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Марія Бурмака приділяє чимало часу соцмережам та регулярно радує шанувальників новими кадрами, показуючи, що відбувається у її житті. Так цього разу артистка показала несподівану знахідку.

Марія Бурмака, instagram.com/mariaburmaka
Марія Бурмака, instagram.com/mariaburmaka

Марія Бурмака показала ляльку, яку знайшла на смітнику. За яких обставин це сталося, артистка не розповіла, але відзначила не втрималася і забрала її з собою додому.

"Знайшла на смітнику. Моя зайка. Відмию, розчешу волосся, житимеш зі мною", - поділилася виконавиця.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Шанувальники визнали вчинок співачки осінь милим і зазначили, що часом також підбирають речі, які були викинуті іншими людьми.

"Це добра справа. А я книг цілу скриньку знайшла біля смітника. Русяві там і залишила. А українських авторів додому принесла", "Я так іноді вазони підбираю", "Як це мило", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Марія Бурмака повідомила про тяжку втрату після боротьби з раком: "Здійснював подвиг".

Також наш портал інформував, Світлана Тарабарова з "Real O" показала, як Вєрка Сердючка рятує її від поганого настрою: "Шок – контент".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Слава Камінська поскаржилася на своє обличчя після уколів та серйозної хвороби: "Починаю перетворюватися на шарпея".