Дружина відомого українського гумориста, актора, зірки серіалу "Одного разу під Полтавою" та "Квартал 95" Юрія Ткача показала, як разом із дочкою Лізою насолоджується природою у Карпатах. Відповідними кадрами Вікторія Ткач поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Вікторія Ткач, як і її зірковий чоловік, завжди перебуває під пильною увагою шанувальників. Вона активно веде свою сторінку в соцмережі, де намагається регулярно радувати новими фото та відео, показуючи цікаві моменти із сімейного життя, зокрема з дочкою Лізою.

Вікторія Ткач. Фото: скрін youtube
Вікторія Ткач. Фото: скрін youtube

Так, цього разу дружина Юрія Ткача разом із Лізою втекла з галасливого міста та показала, як насолоджується неймовірними краєвидами у Карпатах. У центрі кадру її дочка позує на камені серед невеликої, але мальовничої гірської річки.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Ми сумували за Вами, величні Карпати", - підписала ролик дружина гумориста.

Реакція шанувальників не забарилася. Майже всі захопилися неймовірними краєвидами та наголосили, що Україна – дуже гарна країна.

"Неймовірна краса", "Ненька Україна" - написали під роликом.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, комік із "Кварталу 95" Юрій Ткач показав, як економить електроенергію з сім'єю, але шанувальники запідозрили недобре: "Що це за жінка?"

Також наш портал інформував, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" дала напуття українцям на прикладі падаючого кота: "Як би життя не крутило..."

Крім того, ми писали, Таня Песик із "Жіночого кварталу" показала, як жінки руйнують життя чоловікам: "Що робити?".