Популярна українська співачка, автор та виконавець численних хітів, які люблять та слухають мільйони українців, волонтер та просто зріла красуня Наталія Могилевська продовжує спілкуватися зі своїми шанувальниками та розповідати людям цікаві факти та ситуації із зіркового життя.

Цього разу Наталія Могилевська вирішила показати, як виглядає українська столиця під час відключення електроенергії.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Наталії Могилевській у мережі Instagram.

Stories Наталії Могилевської, скріншот: Instagram
Stories Наталії Могилевської, скріншот: Instagram

"Київ під час економії світла", - підписала свіжі знімки Наталія Могилевська.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

На свіжих фотографіях можна помітити, що ці знімки Наталія Могилевська об'єднала в один, зробила так званий колаж. На фото можна побачити центральні вулиці із самого серця української столиці, тут і Хрещатик, і колесо огляду на Софійській площі.

Варто нагадати нашим читачам той факт, що голова Київської ОВ Олексій Кулеба заявив, що не можна виключати повного відключення електроенергії та опалення на тижні у разі подальших попадань російської армії до об'єктів енергетичної інфраструктури. За його словами, такий сценарій можливий, якщо окупанти продовжать ракетний обстріл енергетичної інфраструктури і не вдасться зберегти її завдяки ППО.

Нагадаємо, Наталія Могилевська вирішила розширити свої родинні стосунки, запросивши українців: "Хто хоче стати моєю частиною...".

Раніше повідомлялося, "Завжди ідеально": Наталія Могилевська знайшла легкий спосіб позбутися болю в попереку.

Також, Сергій Бабкін відірвався від землі і побачив світ наприкінці тунелю: "Майбутнє...".