Відомий дизайнер Андре Тан розповів, як війна змінила його бачення краси та допомогла по-справжньому цінувати те, що раніше здавалося незначним. Цим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Андре Тан поділився своїми роздумами про війну, наголосивши, що в ній немає жодної краси, а лише один біль. Але незважаючи на це вона навчила багатьох любити та цінувати те, що раніше здавалося незначним.

Андре Тан. Фото: скрін youtube
Андре Тан. Фото: скрін youtube

"Чи є щось красиве у війні? Напевно що ні. Війна — це біль, втрати, розчарування, значно глибші рани і травми. І на цьому контрасті, краса дуже буденних речей відчувається глибше. Починаєш цінувати усмішку друзів, красиві ранки, кожну зустріч з дитиною, кожен момент життя, який війні не вдалося відібрати", - розповів він.

Дизайнер зазначив, що війна допомогла йому відкрити очі та побачити красу, насамперед у всіх українцях, їхніх вчинках та словах.

Популярні новини зараз
Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

"Я знайшов красу під час війни, але це не військова краса, а краса, яку не вдасться підкорити ворогам, краса, що пробивається в будні, де на неї ніхто не чекає. Краса, що настає в бомбосховищах, коли дивишся, як люди діляться зарядкою для телефону, а матері заспокоюють дітей. Краса, якої тут, начебто, не повинно бути, але вона є", - поділився модельєр.

Раніше портал Знай повідомляв, Андре Тан у свій ювілей знайшов 40 причин, щоб сказати "дякую": "За традицією..."

Також наш портал інформував, Юрій Горбунов похвалився шикарним кадром, Астаф'єва від заздрощів "прикусила губу": "Клас".

Крім того, ми писали, Світлана Лобода відповіла на фейк про "важливість" російської мови: "Проплачена історія".