Популярна українська телеведуча, блогер та благодійниця Маша Єфросиніна, яка займається власним проектом "Іспит на відвертість" на YouTube, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями у своєму Instagram, де за нею стежить 2 мільйони людей.

Маша Єфросиніна записала нове інтерв'ю зі спеціалістом, який знає все про дитячу психологію. Маленькі українці дуже болісно сприймають війну в країні, а деякі навіть зазнають душевних травм на все життя.

Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua

Ведуча особисто знайома з гостею, а її чоловік тренував сина Олександра.

"Коли свого часу я познайомилася з Оксаною Олександрівною, я довгий час ходила з відчуттям, що до того нічого не знала про життя.. Мене переповнювала страшна жага познайомити її з усім світом, бо задовбало, що в нас прийнято вважати , мовляв всі вау спеціалісти лише із-за бугра", - поділилася вона.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Артистка звернулася до жінки у перші дні війни та попросила психологічної допомоги для дітей, але вона сама сумувала. Її чоловік загинув у бою із окупантами, коли вони хотіли захопити Київ.

"Вона лише сказала мені, що всіх візьме, але їй потрібно кілька днів на… поховання чоловіка, того самого улюбленого тренера мого Сашка.. Володимир Олегович загинув, захищаючи Київ в перші дні наступу. Сину про загибель дорослого друга я досі так не сказала, не знаю як", - зізналася Маша.

Раніше ми писали про те, що Маша Єфросиніна радіє загибелі окупантів і не соромиться цього: "Примушують нас страждати"

Як повідомляв Знай.ua, Маша Єфросиніна змусила Олю Полякову змити весь макіяж і сама залишилася "без обличчя": "Ми страшні, старі, потворні"

Також портал Знай.ua писав, що Маша Єфросиніна впустила світло в душу і повернулася перед дзеркалом, налякавши шанувальників: "Нездорова"