Відомий український виконавець, соліст гурту "Антитіла" та чоловік співачки Alyosha Тарас Тополя досить рідко розміщує свіжі публікації в Instagram, де за ним стежить близько 140 тисяч людей. Але зараз на його акаунті можна зустріти безліч постів із новинами щодо війни та особистих досягнень.

Тарас Тополя поповнив свій щоденник війни новим записом про те, як його діти здобувають шкільні знання в такий непростий час. Малюкам, які перебувають закордоном, не відправили завдання на дистанційному навчанні через те, що в Києві був ракетний обстріл.

"Ненавиджу", - заявив Тарас.

Тарас Тополя, фото: Instagram
Тарас Тополя, фото: Instagram

Багато українських дітей опинилися в подібній ситуації, деякі навіть перебувають під постійною загрозою, залишаючись в Україні. Артист зазначив, що таким чином окупанти знову обривають їхнє дитинство і особисто він ніколи їх за це не пробачить.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Незважаючи на всі труднощі, він упевнений, що ми обов'язково здолаємо цих найлютіших ворогів, бо відрізняємося розумом і освіченістю, а це їх лякає.

"Але ми вистоїмо і переможемо і все наздоженемо. Не зважаючи ні на що. Освічений, розумний Народ! Вони бояться нас таких, як вогню. Нехай бояться, нікчеми", - підбив підсумки Тополя.

Раніше ми писали про те, що Alyosha мріє прокинутися вдома, але її чоловік Тополя з "Антитіл" не переживає через розлуку: "У тиші багато істини"

Як повідомляв Знай.ua, Тарас Тополя з "Антитіл" розповів, як "гнався" за славою і назвав того, хто краще за нього співає: "Намагався досягти..."

Також портал Знай.ua писав, що Тарас Тополя з "Антитіл" закликав готуватися до будь-яких сценаріїв після жорстоких обстрілів України: "Новий етап"