Українська співачка та переможниця Євробачення-2010 Alyosha (Олена Кучер), яка також є багатодітною мамою та дружиною Тараса Тополі з гурту "Антитела", іноді радує армію шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 400 тисяч людей.

Alyosha останнім часом стала рідше розміщувати нові пости та ділитися моментами життя, тому що клопоту у неї вистачає. Артистка через бойові дії перебралася з дітьми до Америки, там мешкає мама Тараса Тополі з вітчимом.

У цей час її чоловік особисто бореться за свободу народу з російськими окупантами.

Альоша і Тарас Тополя, instagram.com/alyoshasinger/
Альоша і Тарас Тополя, instagram.com/alyoshasinger/

Цього разу зірка показала чорно-білу та чарівну фотографію, а ще залишила дуже загадковий текст. Вона написала про те, що найголовніше у цьому світі – відчувати, бути здоровим та щасливим. Також Олена Кучер натякнула, як погано жити у росії.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Можна не бачити кольори, зовнішній світ, себе…Головне відчувати, дивитися в той світ, де завжди яскраві і приємні кольори, де ти завжди здоровий, де ти просто щасливий, бо в потоці з гірською рікою… Мета - влитись в океан. Болото не рухається, не очищується і вже точно ніколи не стане морем чи океаном…Об’єднуватися - це життя, сила і перемога над егоїзмом", - написала Alyosha.

Раніше ми писали про те, що Alyosha мріє прокинутися вдома, але її чоловік Тополя з "Антитіл" не переживає через розлуку: "У тиші багато істини"

Як повідомляв Знай.ua, лідер "Антитіл" Тарас Тополя заговорив про розплату за мовчання росіян, які злякалися через мобілізацію: "Фюрер кидає їх м'ясом"

Також портал Знай.ua писав, що Alyosha розповіла, чи змінився Тарас Тополя після побаченого на війні: "Дивні моменти у поведінці"