Відома телеведуча Маша Єфросиніна, яка часто коментує події в рф та в Україні, відповіла пропагандисту соловйову на закиди про чоловіка та відправила його вчити українську.

Маша Єфросиніна, відома телеведуча, яка має понад 2 мільйони підписників у Інстаграм, розповіла, як підгорає у соловйова, та не забула тицьнути його у написане ним л*йно та брехню. Пост про те, як пропагандист поливає брудом її родину з'явився у профілі знаменитості.

Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/
Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Маша написала, що її день розпочався з того, що їй стало відомо, як "король пропагандистських помийок" соловйов почав вчити українську мову, прослуховуючи її відеозвернення.

Король пропагандистських г*мно помийок салавйов вчить українську мову! Не дають спокою хлопаку мої відеозвернення. - пише Маша Єфросиніна.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Вона зазначила, що попри всі його намагання, вивчення української у нього йде з великими потугами. А брехня ллється з помийного рота паскуди як дощ із неба.

Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/
Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Також Маша звернулася до пропагандиста:

"Поки ти, гнида, пишеш дешеві наклепи на мого чоловіка, він опановує таку круту зброю разом зі своїми побратимами з ЗСУ, що тобі та твоїй шоблі скоро п….зда", - так завершила своє звернення телеведуча.

У коментарях Машу заспокоїли:

"Не сприймайте уйобка серйозно. Вони вже беруть інфоприводи, тому що нема що більше сказати", "Мені здається коли вони почнуть писати "в Україні" це вже почнеться еволюція", "Нічого нового, думка не змінилась, як були дебілами, так ними і залишаться", - написали в коментарях.

Маша Єфросиніна, коментарі. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/
Маша Єфросиніна, коментарі. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Нагадаємо, ми писали, що Маша Єфросиніна радіє загибелі окупантів і не соромиться цього: "Примушують нас страждати".

Як повідомляв "Знай.ua" Маша Єфросиніна змусила Олю Полякову змити весь макіяж і сама залишилася "без обличчя".

Також "Знай.ua" інформував, Маша Єфросиніна визнала катастрофічні зміни у зовнішності: "Мене не бере. Я колю...".