Популярна українська акторка, зірка романтичного реаліті "Холостячка" та серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина, яка дуже зацікавила своїх шанувальників новими таємничими побаченнями та купою подарунків від нового коханого, продовжує ділитися своєю думкою.

Справа в тому, що зірка відповіла на дуже пікантне запитання своїх фанатів про стосунки.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Ксенії Мішиній у мережі Instagram.

Stories Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram
Stories Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram

У новій історії можна помітити, що Ксенія Мішина вирішила продовжити свою улюблену рубрику "питання" (від шанувальників) та "відповідь" (від неї самої).

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Хтось поцікавився в актриси, що вона думає про велику різницю у віці між коханими. Питання звучало так: "Як ви вважаєте, якщо різниця між чоловіком та жінкою 30 років. Це багато? Жінці 39".

Видно, що Ксенія Мішина була готова до такого питання і відповіла з легкого пера: "Взагалі немає різниці. Кохання скрізь". Також можна помітити на задньому фоні краєвид, який Ксенія вирішила додати у ці запитання та відповіді – тут ліс, озеро та очерет.

Видно, що природа вже осіння, а це означає, що фотографію Ксенія Мішина могла зробити буквально днями. Отакі бувають питання до зірки. Радимо і нашим читачам спробувати одного разу поставити Ксенії цікаве питання. Можливо, вона зможе вам відповісти, нехай щастить.

Нагадаємо, Ксенія Мішина поскаржилася на несправедливість і розповіла про бажання розпускати руки: "Кулаком об стіну".

Раніше повідомлялося, що українці знайшли фавориток "Холостяку" Алексу Топольському - живуть там же в Майамі.

Також, "Прикро дивитися...": Ксенія Мішина почала заздрити простим українцям, тут навіть Еллерт не допоможе.