Відомий телеведучий та ресторатор Даніель Салем, який з перших днів повномасштабної війни захищає Україну від ворога, показав своїх побратимів, та зворушив щирими посмішками.

На своїй сторінці в Instagram, на яку підписано понад 111 тисяч осіб, Даніель опублікував фото з друзями, з тими, хто разом з ним захищає українців від окупантів. Він написав, що день, коли було зроблене це фото був доволі гарним, тому він залишить його на профілі, як згадку.

Даніель Салем. Фото: скрін youtube
Даніель Салем. Фото: скрін youtube

Залишу це тут ! Був гарний день! - написав Салем.

Чоловіки у формі позували на тлі барвистого осіннього пейзажу. У всіх були усмішки на обличчях, захисники сподобались шанувальникам Даніеля Салема. У коментарях зауважили, що на фото захисники виглядають справжнісінькими красенями, та подякували кожному за кожен такий день.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Даніель Салем. Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem/
Даніель Салем. Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem/

"Всі вони красунчики! Треба жити та перемагати! Слава Героям!", "Дякуємо нашим Героям", "Уся Україна дякує нашим захисникам! Щасливої вдачі Вам", "Справжні чоловіки", "Бережи вас Боже", "Молимося за вас і дякуємо за кожен прожитий день", - написали у коментарях.

Даніель Салем, коментарі. Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem/
Даніель Салем, коментарі. Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem/

Нагадаємо, ми писали, що Даніель Салем показав кадри з передової, від яких волосся дибки стає: "Боже допоможи".

Як повідомляв "Знай.ua" Даніель Салем став жертвою злодія, поцупили найцінніше: "Тварина".

Також "Знай.ua" інформував, що Даніель Салем показав, як спілкуються з донечкою на відстані: "Жити без тебе не можу".