Відомий український ресторатор та телеведучий Даніель Салем показав, які моменти доводиться переживати на передовій йому та іншим захисникам. Відповідним роликом він поділився у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Даніель Салем з перших днів повномасштабного російського вторгнення вступив до лав ЗСУ і нарівні з іншими воїнами виконує небезпечні завдання навіть на передових позиціях. Він уже отримував поранення, але все одно повернувся до побратимів. Водночас він не забуває про шанувальників та регулярно ділиться з ними кадрами.

Даніель Салем. Фото: скрін youtube
Даніель Салем. Фото: скрін youtube

Цього разу Даніель Салем поділився роликом, від якого волосся стає дибки. Так, воїни залишили телефон біля своїх позицій, щоби він знімав бій. Спочатку чути лише звуки автоматних черг, а наприкінці прямо до окопу прилітає снаряд і зйомка різко обривається.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Перше правило зйомки в полі: не залишай телефон будь-де, чому @apple не волотерить!? Два 14х на базу:) Ми вчасно кулемет прибрали. Дивитися до кінця", - підписав відео ведучий.

Шанувальники порадили Даніелю Салем бути більш обережним.

"Боже допоможи", "Бережіть себе", - написали під роликом.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Даніель Салем спалахнув лютою ненавистю до окупантів і заявив, що вони не варті "звання" орків: "Просто – ніщо".

Також наш портал інформував, Сергій Жадан зворушився великодушним вчинком маленького українця і не стримав емоцій, що наринули: "Воює вся країна".

Крім того, ми писали, Коля Серга проїхався звільненою Харківщиною та захопився непереможними українцями: "Бачили незламну силу" .