Слава Дьомін, який запрошує до себе в студію цікавих гостей, цього разу мав бесіду з блогеркою Аліну Шаманською.

Чергову передачу Слава Дьомін зробив з блогеркою Аліною Шаманською, яка заспівала в дуеті з кіркоровим від початку статті.

Слава Дьомін. Фото: instagram.com/slavademin_official/
Слава Дьомін. Фото: instagram.com/slavademin_official/

В невеликому ролику Шаманська розповідає, що співачка Асті вже під час війни перебралася до росії, та перевершила інших зрадників - заспівала з кіркоровим.

"Ця Асті, вона ж у перші дні війни тут під Черніговом сиділа з чоловіком, він у неї росіянин. Ховалася від бомб. А потім поїхала в рф та заспівала з кіркоровим. Це, я вважаю", найвищий ступінь щура. А українці її досі слухають", - поскаржилась Шаманська.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Слава Дьомін та Аліна Шаманська. Фото: instagram.com/slavademin_official/
Слава Дьомін та Аліна Шаманська. Фото: instagram.com/slavademin_official/

На що у коментарях відписали, що не бажають знати хто це така, та й збільшувати її пісні, прослуховування.

"Одразу видно рівень розвитку цієї дами. Що не слово, то лайно. Навіщо з такими взагалі спілкуватися?", "Навіщо Вам та Асті, Українці наведіть лад у себе в голові ,душі , квартирі, домі, сім’ї", "Кому ця курв@ потрібна і взагалі хто це така?", "Який треш , шаманка , ти краще про Ханумака розкажи , що ж ти іншим кістки миєш?", - написали у коментарях.

Слава Дьомін, коментарі. Фото: instagram.com/slavademin_official/
Слава Дьомін, коментарі. Фото: instagram.com/slavademin_official/

Нагадаємо, ми писали, що Слава Дьомін нагадав, скільки путін "зливає" грошей на війну, поки його народ бідує: "Сцить в дірку і бухає"

Як повідомляв "Знай.ua" санкції проти Повалій, Лорак, Тодоренко: Дьомін показав, чому українці незадоволені.

Також "Знай.ua" інформував, що Слава Дьомін показав зворушливо повернення мами з ЗСУ до сина, нехай всі дітки повертаються до своїх діток.