Популярна українська співачка, яка нещодавно анонсувала великий тур містами світу, щоб зібрати більше коштів для відновлення свого рідного міста Ірпінь, продовжує радувати своїх відданих шанувальників.

Цього разу Світалана Лобода вирішила трохи повернутись до своїх звичних історій, зірка показала, як налаштовується на виступ за допомогою легкої гімнастики.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Світлани Лободи у мережі Instagram.

Stories Світлани Лободи, скріншот: Instagram
Stories Світлани Лободи, скріншот: Instagram

У свіжих історіях, які цими днями публікує Світлана Лобода, є багато кадрів з концертів, а також від її фанатів, які зачекалися і вже встигли скучити за голосом за своєї зірки.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Проте нам дуже сподобалася історія, де 40-річна зірка похизувалася підтягнутою фігурою, пластикою та стрункими ніжками, де на фоні застигла тепла погода та сонячний день.

Також варто нагадати нашим читачам, що буквально днями у соціальній мережі Instagram хтось опублікував нібито звернення Світлани Лободи про те, що російська мова є рідною для неї і що вона приносить їй більше грошей, ніж українська.

Після того як Лобода дізналася про це фейкове повідомлення, не змогла залишитися осторонь. Вона заявила, що це "проплачена історія", що свідчить про вседозволеність та безкарність.

Нагадаємо, Андре Тан розповів, як війна змусила його переосмислити бачення краси: "На контрасті відчувається".

Раніше повідомлялося, Світлана Лобода відповіла на фейк про "важливість" російської мови: "Проплачена історія".

Також, Світлану Лободу підловили у темному провулку з невідомими чоловіками: "Поки що в секреті".