Ведучий "Ранок з Україною" Анатолій Анатоліч, який нещодавно з сім'єю вирушив на відпочинок до Єгипту, розповів у скільки обійшовся один тиждень закордоном.

Телеведучий Анатолій Анатоліч, який улітку 2021 року став багатодітним татком, має чимало шанувальників. Саме тому артист намагається часто радувати їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

Сім'я Анатолія Анатоліча вирішила вирушити на відпочинок у теплі краї, подалі від холодної української осені рік тому. Через те, що з ними подорожував маленький синочок, вони обрали Єгипет, адже туди летіти лише кілька годин.

Скріншот stories Анатолія Анатоліча
Скріншот stories Анатолія Анатоліча

Спочатку телеведучий планував вирушити до Туреччини, проте зупинився на Єгипті, адже тут у цей період набагато тепліше.

"Ціна. Наша сім'я з чотирьох дорослих, двох дітей та одного немовляти, нас семеро. На тиждень обійшлося в районі 170 тисяч гривень. Це насправді дуже дорого, як на мене. Ми шукали альтернативу, і це було щось дуже далеко за такі гроші", - розповів Анатолій Анатоліч.

Проте телеведучий зовсім не шкодує, що на тижневий відпочинок витратив стільки грошей, адже він хотів відвезти родину на краще місце.

"Так, це дуже дорого для нас, але я дуже хотів привезти всю сім'ю до кращого місця, яке можу собі дозволити", - підсумував він.

Нагадаємо, що Анатоліч "заплював" Тодоренко після її тріумфу в Москві, і запропонував "виключити" з української нації.

Раніше ми повідомляли, що дружина Анатоліча кинула камінь у город Дорофєєвої та гурту "Ляпис Трубецькой" через "українізацію" пісень.