Ольга Фреймут розповіла, як дарувати квіти. Відповідна публікація з'явилася на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна українська телеведуча, головний "ревізор" країни, а також головна вихователька у проекті "Від пацанки до панянки" Ольга Фреймут є досить популярною особистістю нашої країни. На її офіційній сторінці в Інстаграм вона часто дає поради з етикету і пояснює, як правильно поводитися в тій чи іншій ситуації.

Ольга Фреймут, фото: Instagram
Ольга Фреймут, фото: Instagram

2 листопада дівчина записала відео із флористом. На них Фреймут запитала, чи є скупістю, коли жінці дарують одну квітку:

Дарити одну квіточку - це скупість? Ні, ні, ні – ознака витонченого смаку і не тільки... Запевняє моя улюблена флорист @jenjenblossom @flowers.goodwine @contemporary_manners #этикетзфреймут 🌻

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

На відео жінка підказала Ользі Фреймут, що це є ознакою витонченого смаку.

Це символ того, що людина має смак. І ми можемо просто подарувати, наприклад, одну квітку для того, щоб підкреслити красу вази, в якій вона стоятиме.

Нагадаємо, що ексревізорка Оля Фреймут дісталася горілки, закусити є чим: "Вовочаться ноги, очі розглядають ніс".

Раніше ми повідомляли, що донька Ольги Фреймут Злата "зганьбила" маму мікроскопічною спідницею: "Леді таких не носять".

Також стало відомо, що Ольга Фреймут задумалася про "долю" української легенди Куїнджі після бомбардування.