Відома українська модель, телеведуча та блогерка Алла Костромічова поділилася з шанувальниками спокусливим фото.

Модель Алла Костромічова має чимало шанувальників, тому із задоволенням радує їх новими фото, відео чи просто цікавими моментами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Цього разу Алла Костромічова поділилася знімком із нової фотосесії. Зірка позувала на кріслі у чорних шортах та білій майці, яка вдало підкреслила її груди.

Фото зі сторінки Алли Костромічової
Фото зі сторінки Алли Костромічової

"Модель повинна вміти перевтілюватися в різні образи і характери і, мені здається, це один з моїх кращих скіл. Але коли ти на зйомці почуваєшся собою - це просто в серце. Ти не просто граєш роль, а живеш, причому своє життя", - так Алла Костромічова підписала нове фото.

Користувачі мережі відразу ж почали залишати коментарі під фото, але виявилося, що фото моделі сподобалося далеко не всім.

"А хто вам так ніжку обрізав 😢", "Чому у професійної моделі фотограф не дуже", "Ой як страшно. 😮 ", "Яка чудова", "дуже круто передаються емоції"," дякую, що ви є в наш час", - такі коментарі залишили користувачі Мережі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що зірка "ТМПУ" Алла Костромічова закликала білоруських матерів повернути своїх синів додому.

Раніше ми повідомляли, що переможниця СМПУ Аліна Панюта порівняла путіна та Сі Цзіньпіна: "На Тайвані більше коронавірусу бояться, ніж війни".

Також стало відомо, що дюймовочку Костромічової та Нікітюка Владу Роговенко вигнала сестра у розпал війни.