Українська гімнастка та учасниця шоу "Танцi зі зiрками" Анна Різатдінова любить допомагати своїм відданим шанувальникам цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить майже 157 тисяч людей.

Анна Різатдінова вирішила поділитися важливою інформацією для тих, хто віддав своїх діте у гімнастику. Дівчина розповіла, як важливо пояснити під яку композицію дитина виконує вправи з гімнастики.

При цьому Анна виконала пластичну вправу у самих колготках та топіку чорного кольору, перетворившись на згусток плавно перетікаючої енергії.

Анна Різатдінова. Фото: instagram.com/anna_rizatdinova/
Анна Різатдінова. Фото: instagram.com/anna_rizatdinova/

Чи знають ваші діти, під яку композицію вони роблять свою вправу? Артист, виконавець, композитор, оркестр, саундтрек? Ви не уявляєте наскільки це важливе питання! Пам'ятаю, у мене не виходило висловити мою вправу зі стрічкою "Кармен" і зі зрозумілої причини, я просто не знала що саме і як потрібно висловити. Зробити усмішку або брівки будиночком, це не означає висловити емоцію. - зазначила спортсменка.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Анна Різатдінова. Фото: instagram.com/anna_rizatdinova/
Анна Різатдінова. Фото: instagram.com/anna_rizatdinova/

Анна зазначила, що батьки можуть допомагати дитині дізнаватися більше про композицію, та нагадала, що художня гімнастика, це не лише про елементи та складність, це про емоційність та вміння виразити себе на килимі.

Нагадаємо, ми писали, що Анна Різатдінова з "Танців з зірками" вразила своєю майстерністю: "Ефектно, а ноги..."

Як повідомляв "Знай.ua" Анна Різатдінова показала, як відбувається "вигнання бісів" на власному прикладі: "Суцільний жах".

Також "Знай.ua" інформував, Олімпійська чемпіонка Анна Різатдінова підказала, чим зняти стрес: "На фотку дивлюсь хочу..."