Відома українська артистка Анастасія Приходько зараз вкрай рідко з'являється в інформаційному просторі, але іноді все ж таки дає інтерв'ю. Так сталося і цього разу.

Дівчина відвідала шоу "Слава+Таня", що виходить на YouTube-каналі "Люкс ФМ". Там вона розповіла про стосунки із чоловіком під час повномасштабної війни Росії проти України, а також про свою помилку 2009 року.

За останні вісім з половиною місяців безліч пар вирішили розійтися, а інші навпаки лише зміцнили свої стосунки. Другий варіант, на щастя, дістався і самій артистці. Вони разом стали лише сильнішими.

Анастасія Приходько, фото: Facebook
Анастасія Приходько, фото: Facebook

"Ми бригада. Ми разом як одна така велика сила, бо навіщо тоді сім'я. Коли ти обіцяєш у церкві, ти кажеш і в добрі, і в радості, і в горі - це все треба проходити. Я вважаю так", - каже Анастасія. Приходько.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Ведучий на правах друга вирішив запитати, чому вона прийняла для себе рішення не показувати часто чоловіка, хоч і всі давно знають, хто він. Він завжди ходить із нею на зйомки, на заходи, але привселюдно разом вони не з'являються.

Виявилося, що він просто такого не любить, і робить так артистка виключно з поваги до нього. Ніхто не тягне жодної інтриги.

Поговорили вони і про пісенний конкурс "Євробачення 2009 року", де Анастасія Приходько представляла росію. Зараз Настя про це зовсім не шкодує, оскільки вони вмиратимуть із цією новиною.

Анастасія Приходько
Анастасія Приходько

"Материтися можна? Я перша в Росії, хто могла відверто сказати їм "ідіть на**й". Хто собі може таке дозволити? Що втрачати? тепер я для них залишилася людиною, де вони можуть свою злість показувати постійно», - підсумувала Анастасія Приходько.

Нагадаємо, що Анастасія Приходько піддалася панічним атакам, знепритомнівши вперше з "Євробачення"

Раніше повідомлялося, що Анастасія Приходько за кермом не стрималася на рахунок дитини

Також Анастасія Приходько згадала статистику про смерть, але "втратила" Борю Моїсеєва