Співачка та ексучасниця жіночої поп-групи "НеАнгели" Слава Камінська, яка відновила основний аккаунт в Instagram, продовжує радувати шанувальників різними дуже дивними публікаціями.

Нещодавно артистка вітала Дмитра Дікусара, який зараз захищає Україну від російської армії з Днем Народження. Зараз виконавиця поміркувала на тему, що таке "збожеволіти".

Слава Камінська, фото: Instagram
Слава Камінська, фото: Instagram

"Стати вільною від штампів. Штампи - це не моє. У мені з дитинства живе бунтарка. У мені з дитинства живе дитинство, але найщиріші - адже це і є діти, вони транслюють чесність, то чого не вистачає цьому світу", - пише Слава Камінська у публікації.

Як виявилось, її нещодавній трек під назвою "Божевільна" було записано не в студії, а на телефон. Також вона наголосила на саунд-продюсері, якого вважає музичним генієм.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Слава Камінська, фото: Instagram
Слава Камінська, фото: Instagram

Коментарі вона вимкнула. На знімку можна розглянути Альберта Ейнштейна, Ван Гога, Сальвадора Далі та інших, кого вважають шаленими. Наприклад, нідерландський художник у якийсь момент відрізав собі мочку вуха після сварки з Полем Гогеном.

Нагадаємо, Слава Камінська поскаржилася на своє обличчя після уколів та серйозної хвороби: "Починаю перетворюватися на шарпея"

Як повідомляв "Знай.uа", "Бажання викинутися з вікна": Слава Камінська зробила зрадниці Ані Лорак привабливу пропозицію

Знай.ua писав, Слава Камінська з "НеАнгелів" згадала, що у неї було з Дмитром Дікусаром: "Мені пощастило"