Відомий український колектив Kalush, фронтменом якого є Олег Псюк, радують українців своєю музикою після перемоги на Євробаченні. На цей раз не виняток.

Новий пост був опублікований на сторінці в соціальній мережі Instagram .

Після неймовірної колаборації разом із легендарним фінським гуртом The Rasmus, чоловік записав дует ще й із польським музикантом Szpaku. Посилання пісні максимально просте, і залишиться в серцях кожного українця, який втратив будинок.

Трек отримав пісню "Nasze Domy", що в перекладі з польської означає "Наші будинки", і, як кажуть самі артисти, ідея з'явилася миттєво. За день їм вдалося з нуля створити черговий музичний шедевр.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Коли твій дім знаходиться в серці твоїм, тепло від нього ніколи не перестає гріти твою душу. Як би далеко доля не заносила наші тіла, наші душі завжди живуть у будинках, де ми народилися, і гуляють вулицями, якими ми ходили до школи - йдеться у повідомленні під постом.

Як і їхній минулий хіт з фінським колективом, пісня була написана двома мовами, тим самим передає солідарність близького для нас народу - поляків, а також їхню підтримку в нашій боротьбі з російською агресією.

Музиканти також зазначили, що польський та українські народи пережили схожі часи боротьби, і засновано композицію на справжніх непідробних почуттях.

"Ми знаємо, як це боротися за свій клаптик землі, бо ми не гості на цій планеті. Ми господарі, які хочуть, щоб у вікні кожного будинку світилося світло тепла та спокою. Слава Україні!" - йдеться у описі відео.

Нагадаємо, що "акули" українського шоу-бізнесу боротимуться з маловідомими артистами у Нацвідборі на Євробачення: чи хтось повторить успіх Kalush Orchestra

Раніше повідомлялося, що Kalush Orchestra побореться за круту премію, яку минулого року отримав Måneskin - MTV EMA 2022

Також, Kalush Orchestra зустрілися з Арнольдом Шварценеггером у рожевих панамках