Відома продюсер Ірина Горова, яка є колишньою дружиною реп-виконавця Потапа (Олексій Потапенко), часто ділиться з шанувальниками будь-якими думками та публікаціями.

І якщо раніше вона поверталася в минуле, таким чином згадуючи, як відвідувала офіс Amazon у Сіетлі. То зараз жінка розповіла про книгу, якій вдалося повернути Ірині натхнення ще у травні.

Ірина Горова. Фото: instagram.com/gorovaya_irina/
Ірина Горова. Фото: instagram.com/gorovaya_irina/

Тоді в її житті дуже важливо було... просто життєво необхідно, поглянути на реальність під новим кутом.

"Зупинитися. Побачити головне. Сфокусовано йти до мети. Навіть у часи максимальної невизначеності не братися за все, боячись залишитися ні з чим. Важливо знайти те, де ви можете бути максимально ефективним та корисним", - пише Ірина Горова у публікації.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Пов'язана книга з есенціалізмом - філософською установкою, яка характеризується концепцією існування у речей істинної природи.

Ірина Горова, фото: Instagram
Ірина Горова, фото: Instagram

"Дякую. Дуже цінно. Так важливо нагадування для кожного з нас", "Мій фаворит: навчитеся розставляти пріоритети в житті, або за вас це зробить хтось інший", "Книга можливо про життя, але точно не про бізнес", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, чоловік Насті Каменських Потап привітав пропагандиста Соловйова з Днем Народження: "Геніально"

Як повідомляв "Знай.uа", колишня "Каменських" Потапа Ірина Горова розповіла про свої муки, дочка Наташа поряд: "Хочеш, щоб ці моменти..."

Знай.ua писав, Ірина Горова, колишня дружина Потапа, показала, від чого її серце розділене на частинки: "Вразило"