Ексдружина боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями в Instagram.

Наразі вона поділилася новими знімками одного із зруйнованих спальних районів Харкова – Північна Салтівка, про який знає вся Україна. З початку війни він першим прийняв удари. Постраждали дуже багато будинків, чи не всі. Використовувалися ракети, і "Урагани", і "Гради", а також важкі авіабомби.

Марина Боржемська, фото: Instagram
Марина Боржемська, фото: Instagram

"Зараз салтівці повертаються в будинки за вцілілими речами, а хтось відбудовує свої будинки своїми руками. На місцях працюють і комунальні служби, а волонтери підвозять їм гуманітарну допомогу. Ми відновимо кожну хату. Кожен українець по цеглині внесе свій вклад. Ми об'єднані як ніколи. Пам'ятайте, що ми разом пройшли і продовжуємо проходити. Тільки разом ми подолаємо зло, яке намагається нас поглинути", - пише Марина Боржемська у публікації.

Сама вона з Вінниці, проте кожне місто, яке зазнало знищення, б'є по сердечку всіх українців.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Марина Боржемська, фото: Instagram
Марина Боржемська, фото: Instagram

"Це моє місто, в якому я жила", "Це мій район, нестерпний біль", "Коли на шашлики?", "Мій рідний Харків, моя душа, дуже поранений, але непокірний", "Серце плаче", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Марина Боржемська згадала, як бути під тиском від коханого: "Іноді складно"

Як повідомляв "Знай.uа", Марина Боржемська поділилася з українками гірким досвідом домашнього аб'юзу: "Підкажіть, як впоратися?"

Знай.ua писав, Марина Боржемська зізналася, що любить нюхати дітей на щастя: "Чи нормально?"