Відомий український гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий посміявся з того, яким "еластичним" буває президент росії путін у розмовах з главою Туреччини Ердоганом на тему зернової угоди. Новий ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Великий має неймовірний талант піднімати настрій, що особливо цінно у такий важкий період, як зараз переживають мільйони українців. Гуморист знімає геніальні пародії та висміює диктаторів, політиків і кого тільки захоче.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Юрій Великий висміяв недавній вихід росії із зернової угоди та поспішне повернення до неї після того, як путін поговорив із Ердоганом. Гуморист показав, що кремлівський диктатор вміє "прогинатися".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Шанувальники високо оцінили нове творіння пародиста і залишили під роликом безліч захоплених коментарів.

"Ахаха, позерносив і кинув, ну це просто шедевр, слово честі", "Як завжди просто супер", - написали під роликом шанувальники.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Юрій Великий із "Кварталу 95" дізнався, про що говорив Шойгу з Міноборони Франції та США: "Чисту бомбу..."

Також наш портал інформував, що зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко показав, що найбільше бісить українців, коли відключають світло: "Життєво в наш час".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" дала напуття українцям на прикладі падаючого кота: "Як би життя не крутило..."