Талановита співачка та актриса, зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук зачарувала неймовірною красою в карколомному вбранні і розповіла, як бореться з депресією. Фото вона опублікувала у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Марта Адамчук підкорила багато сердець як талановита актриса, так і чудова співачка. Відповідно шанувальників у неї хоч греблю гати, тому зірка активно веде сторінку в соцмережі, де активно з ними спілкується, ділиться фото, відео та іншими дрібницями.

Марта Адамчук. Фото: скрін youtube
Марта Адамчук. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Марта Адамчук постала перед фанатами у неймовірній сукні зі сміливим розрізом. Вона поставила ногу на лавочку, звільнивши її з-під сукні.

Зірка зазначила, що у цей складний період вона вирішила боротися з депресією і найкращим методом для себе визнала танці. Ймовірно, цей ефектний образ вона підібрала саме для цього заняття.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Марта Адамчук. Фото: скрін instagram stories
Марта Адамчук. Фото: скрін instagram stories

"Вирішила витанцьовувати всю свою тугу. Мені здається це краще, ніж піддаватися депресії", - підписала знімок актриса.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" перетворилася на справжню діснеївську принцесу і підкорила українців: "Скільки душі".

Також наш портал інформував, комік із "Кварталу 95" Юрій Ткач показав, як економить електроенергію з сім'єю, але шанувальники запідозрили недобре: "Що це за жінка?"

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".