Український виконавець, телеведучий, колишній учасник гурту "ДіО.фільми" та колишній чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес часто радує своїх шанувальників цікавими постами на своїй сторінці в Instagram.

Віддана і досить симпатична фанатка Дантеса вирішила зняти тик-ток під його пісню "Сумні танці", яка є однією з найпопулярніших у його новому альбомі за 2021 рік.

Володимир Дантес. Фото: instagram.com/vladimirdantes/
Володимир Дантес. Фото: instagram.com/vladimirdantes/

У кадрі молода дівчина привабливо рухає стегнами, широко посміхається та підспівує на камеру. Вбрання вона вибрала вдалий - коротка асиметрична спідниця відмінно підкреслює стрункі ніжки, яким можуть позаздрити багато жінок. Володимир вирішив зробити репост і написав про те, наскільки йому приємно від того, що шанувальники знімають ролики саме під його музику.

"Дуже приємно, коли під мій трек знімають тикток", - зізнався Володимир Дантес.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Це сталося невдовзі після того, як Надя Дорофєєва оприлюднила пісню із відомим репером Скриптонітом - "Наречена". Багато шанувальників подумали, що такий вчинок Дантеса - це витончена міні-помста тоді ще дружині Дорофєєвої за відверті моменти зі Скриптонітом на сцені.

Надя Дорофєєва і Скриптоніт
Надя Дорофєєва і Скриптоніт

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва показала малу, яка вижила, але без батьків: "Чудом...".

Раніше ми повідомляли, що Вова Дантес розповів, як платив комуналку та возив Дорофєєву на курорти за 80 тисяч гривень: "Гроші, щоби витрачати".

Також стало відомо, що бойфренд Наді Дорофєєвої Кацурін розповів, як прокачує українську за допомогою матів.