Популярна українська співачка, колишня дружина Володимира Дантеса та екс-солістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва, яка нещодавно розповіла про трагічну історію дівчинки Аліси з Чернігівщини, вирішила знову трохи поговорити про емоції, цього разу - дуже сильні, емоції переживання за близьких.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Наді Дорофєєвій у мережі Instagram.

Stories Наді Дорофєєвої, скріншот: Instagram
Stories Наді Дорофєєвої, скріншот: Instagram

Справа в тому, що Надя Дорофєєва вирішила в історіях показати той самий уривок з мультика "Король Лев", де маленький Сімба бачить загибель свого батька. Ось, що написала Надя: "Момент, який у дитинстві зробив усіх трохи дорослішими...".

Можна помітити, що це рімейк старого диснеївського мультфільму, який майстри графіки зробили наче фільм. У цьому кіно в новій формі з'явилися всі персонажі, також можна було побачити і друзів Сімби, які займалися його вихованням та харчуванням Тімона та Пумбу.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, що Надя Дорофєєва днями розповіла історію маленької дівчинки на ім'я Аліса. Вона із Чернігівської області, її батьки загинули під час евакуації, будучи розстріляними їдучи автомобілем. Найстрашніше те, що щодня кількість таких історій зростає... через окупантів, які не бажають живими повертатися додому.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала малу, яка вижила, але без батьків: "Чудом...".

Раніше повідомлялося, Надя Дорофєєва готова допомогти українцям знайти сенси, щоб інші знову набули будинку: "Вперше".

Також, бойфренд Наді Дорофєєвої Кацурін розповів, як прокачує українську за допомогою матів: "Складно лаятися".