Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно живе та працює в росії, минулої осені випустила свою пісню "Я жива", в якій заспівала про сильне любовне переживання.

З того часу Ані Лорак не забуває нагадати своїм шанувальникам про своє нове творіння. В інстаграм-сторіс задоволена артистка також подякувала своїм шанувальникам за теплі відгуки.

"Сильно. Не залишай мене. Не відпускай мене" , - йдеться в одному із відгуків на пісню, які опублікувала Ані Лорак. Очевидно, таке схвальне ставлення фанатів стало найкращою нагородою для артистки.

Ані Лорак, instagram.com/anilorak
Ані Лорак, instagram.com/anilorak

У той же час у новому посту на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм, Ані Лорак закликала всіх, хто слухає її пісню, продовжувати ділитися емоціями.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

"Ні, не кажи, що виходу немає... Нове прочитання нашої з lazarevsergey музичної історії. Моїми почуттями, моєю душею, моїм голосом 🙌🏼 своїми емоціями…❤️", - написала співачка. Ані Лорак

Як відомо, зараз Кароліна Куєк знаходиться в Іспанії, після того, як вона відірвалася в Москві на концерті Лазарєва і зіткнулася зі скасуванням своїх концертів у Європі.

Нагадаємо, що Ані Лорак зраділа, що повернулася додому з росії, але українці не в захваті.

Раніше ми повідомляли, що зрадниця Ані Лорак повідомила всім українців, що вона жива: "Про переможну та переможену".