Дружина відомого українського музиканта, учасника гурту "5'nizza" Сергія Бабкіна регулярно розміщує сміливі та місцями провокаційні пости, розповідає про духовний розвиток та занурює шанувальників у своє цікаве життя. На обліковий запис Сніжани в Instagram підписано майже 220 тисяч осіб.

Сніжана Бабкіна часто показує своїх дітей у соцмережах, а ось старшого сина від першого шлюбу Артура набагато рідше, проте з нагоди його свята вона вирішила розмістити їхню спільну фотографію. Їхню зовнішню схожість не можна не помітити.

Скріншот із Instagram, Сніжана Бабкіна
Скріншот із Instagram, Сніжана Бабкіна

Любляча мама адресувала парочку приємних слів синові, якому цього року виповнюється 16 років. Сніжана натякнула, що зловити Артура для спільного фото не так просто. Ймовірно, вони живуть окремо.

"Нарешті! Я з ним сфоткалась🙌🏻😂 Мій син! Мій красунчик! З Днем Народження. Любий, обожнюю тебе! Нехай всі твої бажання здійснюються з неймовірною швидкістю!🚀 ", - написала дружина музиканта.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Варто зазначити, що Сніжани та Сергій Бабкін мають дітей від минулих шлюбів. У 2008 році вони одружилися, через два роки у них народилася перша спільна дочка Веселіна, а у 2019 – син Єлисей.

Раніше ми писали про те, що Сніжана Бабкіна похвалилася, в який субтропічний рай відвіз її чоловік: "Пережити зиму"

Як повідомляв Знай.ua, Сніжана Бабкіна показала ритуал, який захоплює її головного чоловіка: "Масаж перетворюється на..."

Також портал Знай.ua писав, що Сергій Бабкін відірвався від землі та побачив світ наприкінці тунелю: "Майбутнє..."