Талановита співачка та актриса, зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук вразила українців неймовірною акторською майстерністю і як похвалу їй рекомендували переходити в кіноіндустрію. Таку пораду зірці дали у коментарях під її новою публікацією у соціальній мережі instagram.

Марта Адамчук має безліч талантів, наприклад, вона не лише грає у "Жіночому кварталі", а й займається фотографією, а також неймовірно гарно співає. Як і будь-яка творча особистість вона розвивається і її вміння лише покращуються, як і помічають шанувальники.

Марта Адамчук. Фото: скрін youtube
Марта Адамчук. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Марта Адамчук поділилася уривком із виступу у "Кварталі". Актриса дуже зворушливо промовила промову, висловлюючи емоції у голосі, а й міміці.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Така акторська харизма не залишила байдужими шанувальників. Вони закидали зірку компліментами і натякнули, що вона вже переросла "Квартал" і їй час задуматися про зйомки в кіно.

"Дуже сильно", "Клас! Вам би у кіно зніматися", - написали шанувальники у коментарях під відео.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" заявила, що атаки окупантів мають зворотний ефект: "Не знищує, це загартовує".

Також наш портал інформував, зірка "Жіночого кварталу" Тетяна Песик зберігає вдома крило від російського літака: нова реальність – нові подарунки шанувальників.

Крім того, ми писали, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" відчула, що означає бути Світланою Лободою: "Роблю вигляд..."