Відомий український гуморист, зірка творчого об'єднання "Студія Квартал-95" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач любить радувати шанувальників новими фото та відео у соцмережі Instagram.

Юрій часто присвячує фанатів у особисті подробиці та показує іншу "виворіт" свого життя, де він - люблячий батько та чоловік, який проводить багато часу з близькими людьми. Віддані шанувальники артиста знають, що він дуже любить і піклується про своїх рідних, а також часто ділиться сімейними знімками.

Юрій Ткач з сім'єю, фото з Instagram
Юрій Ткач з сім'єю, фото з Instagram

На цей раз в Insta Stories артист показав кумедний момент зі своєю дочкою Єлизаветою. Юрій на відео запитує дівчинку, що вона тримає в руках, а та трохи помилилася з назвою плоду тропічного дерева і сказала: "Арамбутан". Батька дуже порадувала заява доньки і він навіть перепитав, чи впевнена вона у своїй відповіді.

"Ліза, розкрий секрет - що в твоїх руках? Арамбутан? Ти думаєш, він так називається?", - сказав Юрій Ткач на відео.

Популярні новини зараз
Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Юрій Ткач
Скріншот з Insta Stories, Юрій Ткач

Рамбутан – плодове тропічне дерево сімейства Сапіндові, родом із Південно-Східної Азії. М'якуш рамбутану ароматний, білий або злегка червонуватий, схожий на желе. Смак м'якоті кисло-солодкий, дуже схожий на смак солодкого зеленого винограду.

Нагадаємо, що дружина та дочка Юрія Ткача з "Квартал 95" втекли від сирен у мальовничі гори: "Великі Карпати".

Раніше ми повідомляли, що комік Юрій Ткач із "Кварталу 95" підняв настрій жартами про те, як готувався допомагати силам ППО.