Відома українська артистка Анастасія Приходько, яка на початку цього року заявила, що повертається на сцену після перерви через політичну діяльність, зізналася, коли і чому кинула палити.

Про це вона розповіла на своїй сторінці у соцмережі instagram. Наразі профіль артистки видалено, а це визнання було зроблено раніше.

Анастасія Приходько розповіла, що позбавилася згубної звички під час одного з найскладніших періодів свого життя – коли займалася політичною діяльністю. Нагадаємо, що у 2018 році співачка оголосила про завершення своєї музичної кар'єри та пішла у політику – приєдналася до однієї з політичних партій та була зареєстрована кандидатом на виборах до Верховної Ради.

Анастасія Приходько додала, що це був складний період у житті, який їй хочеться забути, адже "у боротьбі з повітряними млинами немає переможців".

"Цієї теми тут ніколи більше не буде. Але, я сказала чесно. Так, що дякую, цьому періоду життя! Я стала здоровішою. ​​Шукаємо у всьому плюси, друзі!", - підсумувала вона і закликала шанувальників. поділитися своїми історіями про відмову від куріння у коментарях.

Анастасія Приходько, .instagram.com/prykhodko_official
Анастасія Приходько, .instagram.com/prykhodko_official

Популярні новини зараз
Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

Варто зазначити, що співачка не вперше розповідає про спроби кинути палити, вона вже писала в соцмережах про власну боротьбу зі звичкою раніше. За її словами, відмова від цигарок давалася нелегко. "Все йде добре, але я ще дуже зла та нервова" , - розповідала Анастасія Приходько в instagram у той час.

Анастасія Приходько, .instagram.com/prykhodko_official
Анастасія Приходько, .instagram.com/prykhodko_official

Нагадаємо, що Анастасія Приходько у чорному ліфчику показала свого Шпулю та сюсюкання.

Раніше ми повідомляли, що Анастасія Приходько згадала , як уявляла росію на Євробаченні і навіть пишається цим.